Wednesday, May 2, 2012

Keskiviikkona Tsekissä, tunnin verran Prahasta länteen



Camp Bucek, noin tunnin verran Prahasta länteen, löytyi sattumalta, mutta tämä taitaa olla tähänastisista paras: kauniit maisemat, uintimahdollisuus ja netti (eihän sitä nyt ilman nettiä voi ihminen olla ;=) )


Nämä koiran pulikointikuvat toistavat itseään, mutta se on nyt vaan ollut oleellista näin lämpimällä säällä.

Auto on toiminut loistavasti.  Olen tankannut melkein päivittäin, kun en ole vielä aivan varma varatankin koosta, ja onneksi oikeaa ainetta; Puolassa diesel on merkitty vain ON, mutta täällä Tsekissä sentään normaalimmin D-merkillä.

Lennu on osoittautunut aika ihanteelliseksi matkaseuraksi: se kerää usein silittelijöitä, kun pysähdymme matkan varrella kahville tai istumme iltaisin leirintäalueilla, mutta jos joku lähestyy meitä pimeässä tai liikkuu jossain automme lähistöllä iltaisin, murina alkaa heti. Mistä se tietääkin aina, milloin pitää vahtia, milloin ei?

Ruokailuni ovat olleet aika omintakeisia taas tänään,  mutta nautin tällaisesta:  söin kuuman päivän aikana jätskiä pariinkin otteeseen matkan aikana kahvittelujen lomassa, ja nyt illalla Liettuasta ostettua Sauerkraut-hapankaalia, jota oli vielä vähän jäljellä ja on oikein hyvää. Omenoita olen myös paljon syönyt iltaisin.

Kohta lähden kokeilemaan uima-allasta, ulkonakin voisi uida, mutta vesi näyttää tarkemmin katsoen vähän likaiselta.  Mulle on ollut täysin uusi maailma tämä camping-alue-verkosto, en ole tajunnut että näin ihania lomanviettopaikkoja on olemassa!  Ja jos tulisi omalla autolla, näistä voi vuokrata edullisesti mökin tai ottaa teltan mukaan.

Huomenna Saksaan ja eurojen pariin!

No comments: