Wednesday, December 5, 2012

Kesän iloja

Yritän nyt tehdä kaikenlaista, mitä en sitten enää Etiopiassa voi, lento sinne viikon päästä torstaina.  Gastonit menevät sinne Camping-paikalleen kesäloman viettoon maanantaina, ja mäkin oon siellä retkeilymajassa ma-ti.


Koulukuskaukset päättyivät eilen jo klo 10, joten menin sen jälkeen yhdelle Durbanin hiekkarannoista. (Täällä Ptm:ssä ei ole rantoja.)  Aallokko oli niin suurta ettei varsinaisesta uimisesta meinannut tulla mitään, mutta tuo oli kyllä mulle aika huima kokemus, kun en ole harrastanut oikein mitään etelänmatkojakaan. Hiekka oli paikoin niin kuumaa, ettei paljain jaloin voinut kävellä. Vesi oli hyvin lämmintä (isä olisi sanonut ettei sellainen edes virkistä) ja sää lämmin.
Olo autossa kotimatkalla oli vähän hankala kun uimapukuni sisään oli mennyt aika lailla hiekkaa ;-)
Mutta siis aika mahtava kokemus.
Yllättävää muuten, että vaikka olen pitänyt itseäni sellaisena keskinkertaisena uimarina, väsyin aika lyhyelläkin matkalla aivan tavattomasti tuossa aallokossa.

Paikalliset hakeutuivat varjoon, auringossa olikin aika tukala.




Lapsille oli upeat kahluualtaat.

Tämä oli ihanaa näin kerran, mutta en kyllä edelleenkään ole mikään hiekkarantatyyppi, vaikka laiskotella osaankin.

Tästä riitti nyt pitkäksi aikaa!

3 comments:

Reija said...

Voi miten mulla on ikävä tuollaista aallokkoa! Ei siinä tosiaan pysty uimaan sillä lailla kuin suomalaiset sen ymmärtää, vaan lähinnä voi uida aaltojen alle, jotta ei jää niiden höykyytettäväksi ;-) Kiva silti että oot nähnyt niin monenlaisia maisemia.

Sinikka said...

Ai, en ole tajunnutkaan, etta olet tuollainen vesipeto! Kunpa olisit voinut pitaa blogia Austraaliassa!

Anonymous said...

Hienoa että tämä osa vuorotteluvapaastasi on ollut näin tapahtumarikas ja olet saanut olla ilona siellä monelle.Varjelusta ja siunausta edelleen.Seuraamme mielenkiinnolla matkaasi.