Sunday, September 23, 2012

Sitkea yska jatkuu

Huomenna Neil lahtee takaisin kotiinsa pohjois-Irlantiin ja ma saan taloni takaisin. Hanta tulee vahan ikavakin, vaikka toisaalta mukavaa saada oma vapaus takaisin. Yskani on jatkunut aika voimia vievana ja loputtomana, harkitsen laakariin menoa sen kanssa ellei ala parantua ensi viikonkaan aikana.

Viikon paasta 28.9. Gastoneilla on kevatloma, lahtevat koko perhe leireilemaan, ja ma oon taalla Hamletin kanssa kahden.

2 comments:

Reija said...

Onpa kurja että oot edelleen kipeenä! Toivottavasti pian paranet. Hienoa että silti selvisit Gastonien loman ajan niin hyvin, ja kohta pääset itsekin lomalle. Toivottavasti pystyt silloin tekemään jotain kivaa. Siunausta! Kirjoittelen pian mailia :)

Sinikka said...

Joo, olen ma kylla aika kumma tyyppi, kun nautin nyt taas niin omasta talostani. Veimme Neilin tanaan koneelle Durbaniin, ja paluumatkalla koko perhe hampurilaisille. Ma tarkoitin ottaa kevyen paahdetun juustoleivan, mutta sita olikin tietysti taas takalaiseen tapaan nelja runsasta taytettya juustoleipaa,olisi riittanyt ainakin kahdelle.

Olemme olleet huolissamme, kun uusi schaefferi paasi taas karkaamaan ja on edelleen kateissa. Mua suututtaa, kun Gastonit eivat laittaneet sen pantaan puhelinnumeroaan, vaikka sita pyysin. Jos se viela loytyy, laitan aivan varmasti oman numeroni sen kaulaan, kuten Lennarthillakin on. Se on siruakin arvokkaampi tieto, ei takalaiset viitsi vieda loytokoiraa minnekaan lekurille, missa siru voitaisiin lukea.
No, jalkiviisastelu on turhaa ja tyhmaa. Kunpa koira voisi kuitenkin viela loytya!!!