Friday, January 4, 2013

Lahetystyota parhaimmillaan

Kavin taas nettikahvilassa tassa aivan parin sadan metrin paassa. Siina ei tarjota muuta kuin nettia, mutta yhteys on ihan hyva. Heilla varmaan oikeesti on laajakaista: joka paikassa kylla niin lukee, mutta en jaksa uskoa sita, kun yhteydet ovat joskus niin hitaita, etta enterin painamisen vaikutuksia odotellessa ehtisi melkein kayda kahvilla...    Siina vieressa on myos oikea pieni kahvila, jonne menin vahan eparoiden, kun se naytti perheen yksityiselta olohuoneelta. Mutta kahvi oli hyvaa, tummaa, hinta 3 birria = 0.12 euroa.

Mielessani on muuten kaynyt, haluaisinko tulla tanne joskus pitemmaksi aikaa, taallakin on aurinkoa ja edullista ja voisi loytya mielekasta vapaaehtoistyota. Saattaisin halutakin, vaikken viela ole maahan samalla lailla ihastunut kuin Etela-Afrikkaan, mutta muutama asia siina olisi:  en voisi monien kulkukoirien takia pitaa omaa koiraa, hyvaa seurakuntayhteytta voisi olla vaikea loytaa, ja terveyspalvelut ovat aika heikoissa kantimissa. Ja olisin aina erittain kielipuoli. Suurin este on tietysti se, ettei viisumia saa kuin 3 kuukaudeksi.

Asken kavi hieroja, jonka Rekku kutsuu saannollisesti joidenkin kireyksien takia, joita hanella on. Mullahan ei ole mitaan syyta missaan, voin erittain hyvin, mutta olen yleensa vapaaehtoinen, kun hieroja ei mielellaan tule vain yhden takia. Kokoselka-hieronta maksaa 6 euroa / 45 min.

Sitten on viela leffailta yhden lahettiperheen luona, on tama vaan luksusta!  (Ja lahetystyota parhaimmillaan, kuten joku taalla sanoi.)

Kanasta tuli mahdottoman hyvaa, mutta kun en keita luista enaa soppaa ja syon vain rasvattomat osat, koko touhu tuntuu aika suurelta tuhlaukselta. Ehka kuitenkin ostan kanan silloin talloin, kun tonnikala alkaa oikein tokkia...

1 comment:

Anonymous said...

Olemme jatkuvasti seuraamassa elämääsi blogisi välityksellä ja se on uusi rikas ja mielenkiintoinen elämänalue. On murheellista että unettomuus Sinua vaivaa ja minulla on sitä aika tavalla ilman että syytä löytyisi.Sinulla työikäisellä se on vielä hankalampi ja muistamme tätä asiaa rukouksessa.Siunausta työhösi ja alkaneeseen vuoteen.