Friday, January 18, 2013

Raamis ja illallinen

Eilen oli raamiksessa 15 ihmistä (!), pääosin Kansanlähetyksen ja SLS:n lähettejä. Osa oli saapunut juuri kentälle, osa menossa Suomeen, Addis on vähän sellainen kauttakulku-paikka.

Tuntuu oudolta olla niin monen suomalaisen ympäröimänä, jollain tapaa nautin kovasti Etelä-Afrikassa tunteesta, että olen ainoa eurooppalainen yhteisössäni. Tuo raamis olisi aivan hyvin voinut olla Suomessa, laulettiin virsiäkin ;=)








Muutama päivä sitten olimme illalla syömässä Rekun (oikealla) ja parin muun kanssa mielenkiintoisessa paikassa, missä oli elävää tanssi- ja lauluesitystä. Inseraa tietysti taas, mitens muutenkaan.

Olen aloittanut uuden kirjan taiton, ensimmäinen on vielä amharan kielen tarkastajalla.  Tarkoitus olisi ehtiä taittaa painokuntoon vielä kaksi kirjaa ja pari pienempää juttua.

Helenalta, Kylväjän Itä-Afrikan-lähetiltä, tuli viesti, että he tekevät reissun Hassen ja Tuulan kanssa autolla Ginniriin ja Filtuun, eri suuntaan maaseudulle kuin Mettu, missä olin jouluna. Sanoivat että autossa olisi tilaa, jos haluaisin tulla mukaan. Mietin sitä vähän, reissu voisi olla hyvin mielenkiintoinen, se suuntautuu vuoristoiselle alueelle, korkealle, missä ilma on ohutta ja asustelee paljon antilooppeja. Mutta toisaalta en automatkan takia haluaisi, että valmiina olevia pyhäkouluoppaita ei saisikaan painettua, ellen ehtisikään niitä taittaa.

Jätän matkan vielä joksikin aikaa Herran haltuun; saatan päätyä lähtemään, jos kirjat näyttäisivät silti valmistuvan. Reissu helmikuun alussa kestäisi n. viikon.

2 comments:

Anonymous said...

Hei! Oli kiva taas lukea useita juttujasi ja päästä ajan tasalle. Vai olet Sinä siellä vielä helmikuunkin - huomenna alkaa pitkän tauon jälkeen taas raamiksemme Leppiksessä, johon Sinuakin odotellaan! Voimia ja iloa ja siunausta Sinulle viimeisiin viikkoihin ja loppuihin taittotöihin. Terveisin Ullamarja.

Sinikka said...

Ai teilla piiri jatkuu, kivaa!