Friday, December 14, 2012

ETIOPIAAN TAITTOTYÖHÖN 14.12.2012: Viimein perillä Addiksessa

Jo Kenian kentällä huomasi, että asiat ovat toisin kuin ennen:  joukosta erottui selkeästi, ihmiset vakavampia - (ja hoikempia ;=D ), kentän lähes ainoassa kuppilassa ei voinut ostaa pankkikortilla, kun kortinlukija ei toiminut, toisessa paikassa kahvi piti ensin maksaa ja sitten jonottaa toisen kerran sitä kupillista...  Ja meinasin myöhästyä jatkolennolta, kun en muistanut, että tunnin aikaero tulee vastaan jo Keniassa. Tonttu!

Mutta siis nyt ollaan onnellisesti perillä Addiksessa omassa kodissa, tavarat purettu ja lainaläppäri käytössä. Työkaluille löytyi heti käyttöä, vessan nuppi puuttui...

Olen hyvin onnellinen uudesta kodistani ja kaikesta, mutta en nukkunut viime yönä koneessa, joten nyt on tosi väsy.  

2 comments:

Reija said...

Onpa kiva kuulla että oot selviytynyt ehjänä perille! Missä siis asut tän ajan, onko se sama paikka missä olit aiemminkin? En kyllä enää muista millainen se oli. Siunausta ja lepoa sulle!

Anonymous said...

Hienoa että olet perillä.Onnistuin läytämään sen avainsanan joten pääsin katsomaan kuviasi Addiksesta.Seuraamme mielenkiinnolla vaiheitasi. Siunausta projektiinne laulukirjojen parissa.Anita myös lähettää terveisiä.