Monday, August 6, 2012

Ajoharjoittelua

Kokeilin ekaa kertaa vasemmanpuoleisen liikenteen autolla ajoa, vain ihan tässä pihapiirissä, eiköhän se ala sujua.
Haluaisin kovasti vapauttaa Sheenaa esim lasten hakemisesta päivittäin koulusta, voisin myös auttaa pienimpien lasten läksyjen kanssa.

Kävimme tänään tutustumassa yhteen sairaalaan, haimme lapset, kävimme ostoksilla ja löysin kanaa ja porkkanoita, joten eiköhän tämä arki ala sujua ;)

Kävimme myös Hamletin kanssa lenkillä. Ensimmäiset 100 metriä olivat melkoista taistelua, kun se on niin suuri, arviolta 1,5 x Lennu, menohaluinen eikä kovin hyvin koulutettu. Mutta se on luonteeltaan taipuvainen ja kiltti, ja kun se lopulta tajusi mitä siltä pyysin, että se kulkisi nätisti vierellä, loppumatka meni hienosti ja saatoimme hölkätä rennosti.

Äsken perheen pieni poika tuli luokseni lukemaan läksynsä, he ovat kyllä mukavia.

Nyt istun ulkona sateessa päivittämässä näitä, kun Gastoneiden wifi ei ulotu ihan mun talooni sisälle saakka, Hamlet tuli äsken viereeni märälle nurtsille, se on menlekin yhtä hyväilynkipeä kuin Lennu.

Ulkona ja sisällä on samat 15 astetta, täällä on nyt kylmin aika eikä taloja ole rakennettu lämmönpitäviksi, ei eristeitä, rakoja joka paikassa. Mutta lämpimään ollaan menossa.


2 comments:

Reija said...

Onneksi toi talon sisätilan "kylmyys" ei ole sulle varmaankaan pahimmasta päästä haittoja, mutta mulla tekis kyllä tiukkaa saada nukutuksi 15 asteessa. Onkos ne lapsetkin muuten ihan enkunkielentaitoisia? Siellä koulussakin?

Sinikka said...

Joo puhuvat enkkua, joidenkin äidinkieli on zulu tai afrikaans, joka on kuin yksinkertaistettua tanskaa ja ilmeisesti maailman helpoimpia kieliä. E-A:n afrikaan-väestö (onkohan africaans suomeksi noin?) on alkujaan tanskalaista.