Thursday, August 30, 2012

Väsyneelle apua!

Nyt sen on lääkärikin todennut, että Sheena kärsii väsymyksestä ja stressistä, joka on johtamassa burn outiin. Olen niin iloinen, että olen täällä juuri nyt. Kerroin hänelle eilen, että hän on kuin Mooses (olihan se hän?), joka tarvitsisi jotakuta kannattelemaan käsivarsiaan.  He voisivat ehkä palkata apua ympäri vuoden, vaikka elävätkin pääosin Allanin eläkkeen turvin, kun täällä on työvoima niin edullista.  Onneksi heillä on se loma tulossa!

Tänään kävin liikkeessä, josta hankin nettitikkuni, ostamassa siihen lisää gigoja. Homma ei kuitenkaan onnistunut, kun liikkeestä oli nettiyhteys poikki, eikä tietoa milloin se palaa!  ;D

4 comments:

Reija said...
This comment has been removed by the author.
Reija said...

Hei, ihana kuulla susta näin usein ja nähdä kuvia sun arjesta! Varsinkin kuvat sun kotoa, lähiympäristöstä, kaupoista ja perheestä auttaa ymmärtämään sun kokemusta ihan uudella tavalla. Mukavalta näyttää :) Toivon vaan ettei se Gastonien lomaviikko ole sitten sulle liian raskas, kun oot yhtäkkiä yksin neljän lapsen kanssa. Mutta toivottavasti myös Sheenan terveys pian paranee. Iloa ja voimia kaikkeen! :-)

Anonymous said...

Hei,kyllä Sinä olet oikeaan aikaan siellä ja kaikkia kykyjäsi tarvitaan.Onneksi on vain yksi viikko kysymyksessä .Se tulee olemaan varsin monipuolinen joten muistetaan sinua ja lapsia.

Sinikka said...

Kiitos :=)