Tuesday, September 25, 2012

Rauha talossa

Olen nauttinut tanaan taas omasta rauhasta, Neil lahti eilen. Yskakin nayttaa vihdoin hellittavan.Kavin paivalla koulukuljetusten lomassa vahan asioilla isossa ostarissa, ja tien varrelta loytyi tuollaisia ihania kukkia. Tuntuu, etta kunakin vuodenaikana on osa  pensaista ja puista kukassa.

Ja Jesse, joka ehtii olla taas muutaman paivan kadoksissa, loytyi jalleen, se oli viety loytoelaintaloon. Sen sopeutumista hankaloittaa se, kun taalla ei kovin paljon siihen panosteta, koirista tykataan noin periaatteessa, mutta niiden ongelmiin ei paneuduta siten kuin koiraihmiset Suomessa tekevat. Makaan en sen hyvaksi hirveasti voi tehda, kun asun eri talossa enka halua sen pyrkivan mun luo tai pihaani. Kavin asken kiinnittamassa omin lupineni sen pantaan puhelinnumeron, jonka avulla se voisi loytya ensi kerralla varmemmin ja nopeammin. Olin niin iloissani sen loytymisesta, etta pussailin sen kuonoa aika estottomasti, ja lapsetkin kysyivat kummissaan: "Why do you kiss her?

5 comments:

LeLu said...

Susta oli kiva juttu Sydän-lehdessä!Leena/ELK

Sinikka said...

Kiitos, juttu oli munkin mielesta kiva, kuva oli vaan vahemman imarteleva, naytan siina taatusti vahintaan ikaiseltani. No, ehkei silla valia, Mr Lennarth nayttaa hyvalta!

LeLu said...

Sä näytät TODELLA nuorelta ja nuorekkaalta. Ja Lennu on todella suloinen erityisesti siinä pikkukuvassa.

Sinikka said...

Kitos, hauska kuulla!

Anonymous said...

Hyvä kun Jesse löytyi. Miten se pääsee karkaamaan jos se piha on aidattu sähköaidalla? Tänään siis perhe on lähtenyt lomalle ja sinä saat myös olla vapaa.Varjelusta ja monipuolisia elämyksiä Sinulle, lämpimin terveisin meiltä molemmilta.