Tuesday, September 4, 2012

Vakuutuskorvausanomus

Suurimman osan paivasta lasten kuljetusten valissa olen hoitanut tata vakuutuskorvausasiaa, ensin poliisiasemalla, mista sain aikani anottuani ja odoteltuani 6-sivuisen poliisiraportin, ja sen jalkeen sain yhdessa valokuvausliikkeessa sen raportin skannattua muistitikulle.

Nyt on lopulta selvitys lahetetty Pohjolaan lisattyna viela oheisella kuvalla murretusta aidasta. Aita on pari metria korkea.

Poliisiasemalla oli janna seurata tata paikallisten enimmakseen hyvin ystavallista ja hyvantuulista kaytosta:  ylin poliisipaallikko, joka lopulta antoi mulle luvan saada ne valokopiot raportista, vaikutti ensin hyvin kiireiselta ja stressaantuneelta, mutta kun odottelin kopiointia vahan myohemmin, han tuli juttelemaan niita naita ja kertoi hyvin lampimasti virnistaen, etta tama on ollut vahan hankala paiva, hanella on ollut pistava paansarky aamusta lahtien. Ja lahti hymysuin lounaalle.   

2 comments:

Reija said...

Ihmeellistä miten hyvin olet tapauksesta toipunut; kiitos siitä Herralle! Olet usein mielessä. Voimia ja iloa päiviisi! Tih.

Sinikka said...

Kiitos, se onkin aika suuri ihme! Sinakin olet mielessa paivittain!