Wednesday, October 24, 2012

Laksyja

Mahdollisuus leikkia ipadillani laksyjenluvun jalkeen on ihmeesti edesauttanut niiden sujumista. Tassa ekaluokkalainen Sihle vaihteeksi mun luona, han pelaa sellaista logiikkapelia, josta voi myos oppia jotain. En ole tarkoituksellisesti ladannut ipadiin mitaan noita kovin koukuttavia takaa-ajo tai raiskintapeleja.
Sihle on erittain kilpailuviettinen ja lahjakas, joten on parempi etta han ja Sipho tulevat mun luokse eri aikaan.

Siphota varten tekemani suuri viivoitin eteisen seinalla, jotta han oppisi paremmin hahmottamaan, miten suuri mikin luku on.  Ei kovin elegantti, mutta tuntui auttavan. Han on toisella luokalla, mutta hanella on aika tavalla vaikeuksia koulussa.

Siphon synttarit on perjantaina ja olen luvannut vieda hanet silloin jatskille ja vahan shoppailemaan isoon ostariin. Han tuntuu jo kovasti odottavan sita, han ei juuri koskaan paase mukaan ostariin ilman muita lapsia.

Nyt ryoston jalkeen tama blogi ja muut nettipaikat, G-drive ja dropboxi ovat nousseet arvoon arvaamattomaan. Olen ladannut sinne varmistukset kaikista kuvistani. Vielakin kylla harmittaa, etta ensimmaisen kuukauden kuvat (jolloin kuvasin innostuneimmin) havisivat ryostossa, samoin kuin kuvat Suomesta. 






No comments: