Sunday, October 21, 2012

Midlands Meander (updated)

Midlands Meander tarkoittaa useamman kymmenen kilometrin pituista tieosuutta taalla lahistolla, jonka varrelle pienyrittajat ja kasityolaiset ovat perustaneet omia pienia putiikkeja kaikenlaisille tuotteilleen. Tuo kuvan kauppa oli suuri, mutta monet olivat aivan pienia. Olin siella lauantaina ajelemassa, harmi vaan ettei matkalaukkuihin enaa oikein mahdu mitaan.

Nyt on vahan kiire, kun Annan kohta Henhrylle taman lapparin, han on saanut lahjaksi The Cross and the Switchblade -leffan ja haluaisi katsoa sen kotonaan. Mutta siella Meanderin varrella myytiin myos porontaljoja (of all things!!!), jotka maksoivat ymmarrettavasti lahes kymmenen kertaa enemman kuin Suomessa. 

Lisaan tanne viela pari kuvaa, kun sain lapparini takaisin.
 


Myynnissa oli paljon lehmantaljoja ja myos joitain seeprantaljoja.

Hyvin jyrkan ja yksinaisen pikkutien paasta loytyi ihana tati, joka valmisti miehensa kanssa tuulikanteleita, suuria ja pienia. Han kertoi virittavansa ne aina pianon avulla jonkin savellajin tai soinnun nuottien mukaisiksi. Yksi kannel oli kuulemma viritetty Lontoon Big Benin mukaan. Nuotin korkeus maaraytyy putken pituuden mukaan. 

4 comments:

Kikka said...

Toimme mukanamme Muotkalta 2 taljanpuolikasta sulta saadun lisäksi, joten nyt on laavu hyvin "taljoitettu". Porontalja eristää tosi hyvin. Mikä lienee markkinareitti noilla kuvaamillasi taljoilla?? Ja ketkähän niitä mahtavat ostaa??

Sinikka said...

Juu, en tieda mita kautta porontaljat tanne tulevat. Eniten myydaan lehmantaljoja, jollainen Gastoneillakin on olkkarin lattialla.

Anonymous said...

Kylläpä on kauniita maisemakuvia! Sinä tuntureilla kasvanut osaat nauttia kun saa katsoa kauas.Hienoa että saat viettää joulun ystävän kanssa.Olet saanut paljon mielenkiintoista kokea tämän vuorotteluvapaan alkuosan aikana.Jumalan hyvä johdatus tuntuu kaiken aikaa.Seuraamme Anitan kanssa mielenkiinnolla blogiasi.

Sinikka said...

Juu, ajoitukset varsinkin tuntuvat aika uskomattomilta. Terveiset Anitallekin.

Blogista saa sen kasityksen kuin sita lukisi vain muutama ihminen; mun ystavat tuntuvat kommentoivan mieluiten meilitse.