Friday, January 4, 2013

Postin kulku hyvin satunnaista

Sain eilen kortin Suomesta!  Kiitos! Se oli ollut matkalla vajaat 3 viikkoa, moni ei ole tullut perille lainkaan.
Osa lähettämistäni joulukorteista tuli Suomeen jo joulukuun ekalla puoliskolla, osa vasta joulun jalkeen ja osa on vielä jossain.

Nyt on kokonainen kana kiehumassa hellalla Kikan ohjeen mukaan, mukana suolaa ja mustapippureita. Maustan sitten tarkemmin ja laitan vielä vähän uuniin, kun se kypsää. Yksi lukija sanoi, että vapaat ja iloiset Aafrikan kanat ovat varmaan herkullisia, saas nähdä.

Viime yön nukuin hyvin, mutta rukoukset olisivat tervetulleita, sen verran kurjaa yön valvominen on.

Eilen illalla oli muutaman suomalaisen lähetin kanssa raamis täällä, mukavaa. Yksi heistä rukoili hyvin kauniilla ruotsinkielellä.  Lauloimme myös joululauluja, ja ihme kyllä se laulu, joka mua liikuttaa ei ole esim. Varpunen jouluaamuna tai Sylvian joululaulu, vaan Kello löi jo viisi, siinä on niin supisuomalainen ja ihana fiilis.
"Vasta ruunan reessä silmät aukeaa. Siin on silmäin eessä synkkä metsämaa."  No mua nyt ovatkin aina eläimet liikuttaneet eniten.

Nyt on hankittu uusi, oma nopeampi nettitikku, joka pelaa muuten hyvin, mutta en jostain syystä saa kotiläppärilläni blogiani auki. Saan lisättyä sinne postauksia, mutta en luettua, tarkistettua niitä. Onneksi on aika hyvä nettikahvila lähellä, siitä on tullut vakiopaikka.

Nyt taas töihin, tekemään eilen ehdotettuja korjauksia. Nautin suuresti siitä, kun tuntuu että osaan tehdä mitä täällä tarvitaan.

1 comment:

Anonymous said...

Olisi siinä aika opetteleminen jos pitäisi amharan kieltä opetella ! Onneksi suahili kirjoitettiin meikäläisillä kirjaimilla.Tansaniassa samoin oli kellon ajat niin että päivä alkoi klo 6 ,joten lukujärjesyksesi tuntui ihan oikealta ja kotoiselta.