Friday, August 10, 2012

Tulkoon valo kultainen!

Ihanaa, nyt on sähköt korjattu. Se oli sinänsä aika hauska tapahtuma: monen vuorokauden soitteluiden jälkeen Allan sai siis kiinni sähkömiehen, joka viimein saapui. Allan oli kertonut heille, että vika on hyvin suurella todennäköisyydellä sähkötolpan kytkennöissä. Kuitenkin he tulivat ilman tikkaita, porukkaa oli kaksi naista ja kaksi miestä ;)  He lähtivät siis takaisin ja palasivat muutaman tunnin kuluttua tikkaat mukanaan. Sitten kesti noin 2 tuntia, kun he vuoron perään kiipeilivät sähkötolppaan ja testailivat piuhoja, lopulta he kuitenkin onnistuivat.
Nyt olen nauttinut täysin rinnoin Valosta!  Sisällä tuntuu melkein lämpimältä, +13, mutta pihalla auringonpaisteessa päivällä oli hyvin lämmin ja varjossakin yli 20 astetta.

Kävimme taas Hamletin kanssa siellä kukkulan ympäristössä. Hankin vähän koirankeksejä, ja koetan vahvistaa koiran luoksetuloa antamalla näin alkuun keksin aina, kun se tulee kutsusta luokse.  Lisäksi kutsun sitä muutaman kerran luokseni niin, että se vain saa kiitokset ja keksin eikä sitä laiteta kiinni, näin toivon saavani hiukan vahvistettua sen tottelevaisuutta. Sitä on tähän saakka lenkitetty hyvin satunnaisesti eikä koulutukseen ole mitenkään hirveästi syvennytty.  Vaikka se tottelee Allania aika hyvin,  mun kanssa sen luoksetulo voisi olla nopeampaa ja varmempaa. Peruskiltti se kyllä on ja sillä on sisäänrakennettu (?) kunnioitus isäntää (jopa muakin lenkillä) kohtaan, minkä Lennu oppi vasta myöhemmällä iällä ja "kantapään kautta" ;)

Olen jo melko sinut lähiympäristön kanssa autolla ja pystyn tuomaan ja viemään lapsia kouluun ja harrastuksiin.  Ensi viikolla varmaan osallistun toivottavasti myös sairaalatyöhön.

3 comments:

Reija said...

Kiva kuulla kaikesta edistyksestä ja kokemuksista! Hauskaa että sulla on se Hamlet siellä kaverina - se on luultavasti sun lähtiessä paikkakunnan tottelevaisin koira ;-)

Sinikka said...

;) Joo, se pysytteli tänään paljon enemmän hollilla ja tuli vähän väliä luokse vaikkei olis kutsuttukaan. Ihmeellinen voima noilla kekseillä...

Hanna said...

Voi että, Sinikka, miten kiva on lukea näitä sun kirjoituksia! Tässä meni muutama päivä että en ehtinyt/muistanut lukea kun jännäsin omia työjuttuja, mutta nyt alan olla taas kärryillä E-A:n tapahtumista :)Todella mielenkiintoista kuulla siellä kaikesta, sähkökatkoista ja kylmyydestä sisällä yms. Ja Hamletista tietysti kans! Hyvä että sekin saa nyt sun kanssa laatuaikaa ja koulutusta :) Siunausta sinne edelleen kaikkeen!