Wednesday, August 29, 2012

World's View Conservancy



Aamulla taas kukkuloille, oli lämmin, yli +30. 
Jaoimme Hamletin kanssa veden, mä ekaksi, kun sillä on niin sellainen "big, slobbery mouth", ettei sen jälkeen ole kiva juoda.



Sitten kotiin kuorimaan Nzuzoa varten appelsiini pieneen eväskippoon, jotta saan hänet viihtymään sen 20 min, jonka odotamme keskimmäisiä lapsia.

Huomenaamuna sairaalakäynti.

Vielä pari kuvaa kotoani, eilisessä viestissä oli keittiö, tässä olohuone ja mun makkari.

Toiseen makkariin (ei ole kuva, hiukan pienempi kuin omani) tulee ehkä jossain vaiheessa joku toinen asumaan, mutta silti, erittäin lokoisat oltavat - ehkä kokolattiamattoa lukuunottamatta.  Ja olkkarissa hyvin tilaa jumpata!




4 comments:

Kikka said...

Ja minä kun luulin että Suomessa asutaan väljästi. Mutta kun jokainen kuutio täytyy talvipakkasilla lämmittää, näkyy se varmaan asumisväljyydessä.

Sinikka said...

Juu, lämmityskustannukset varmaan syynä; täällä ilmeisesti voi elää hyvin väljästi ja mukavasti omassa talossa (johon usein kuuluu uima-allas), jos kuuluu siihen onnekkaaseen vähemmistöön, jolla on kunnollinen työpaikka (tai eläke Irlannista). Myös Albi ja Tracy elävät väljästi, vaikka eivät ole mitenkään vauraita länsimaisittain.

Eikös sulla ala kohta LOMA?!

Kikka said...

Tässä juuri pakkailen. Hassua pakkaamista Lapin reissulle, kun voi ottaa mukaan kamoja autoon noin vaan ikea-kassiin, kun perillä on tarkoitus tehdä vain päiväreissuja pikkureppujen kanssa. Ja että voi ottaa mukaan hiustenkuivaajan, oikean pyyhkeen, laturin, lintukirjan! Huomenillalla auto junaan ja Rovaniemelle ja sieltä autolla Karigasniementien varteen. Epätodellinen olo. Sen verran tiukka tahti töissä koko viikon että sai hommat sille mallille että voi pitää lomaa. Varmaan Sheenan stressi puhkesi nyt kun sinä olet siellä ja hän uskaltaa antaa itselleen luvan olla uupunut. Melkoinen luottamuksen osoitus jättää näin lyhyen ajan jälkeen lapset lähes vieraalle ihmiselle. Itse olisin tosi otettu! Varjelusta arkeesi edelleen!

Sinikka said...

Kiitos! Ja oikein rentoa, siunattua, rasituksen- ja levontäyteistä lomaa!