Sunday, April 29, 2012

Puolassa su 29.4.

Sunnuntai-aamu.  Harmoniessa ei ollutkaan wifi, joten tämäkin jälkikäteen.
Pikkukoira tuli taas aamulla tänne kiertämään autoamme ja haukkumaan. Paikan isäntä, tanskalainen mies, huusi koiraansa ja juoksi ympäri autoa hänkin yrittäen saada pikkuriiviötä kiinni.   Mutta nukuimme oikein hyvin, Lennu ilman lupaa sohvalla, jolta se nolona aamulla poistui.  Onneksi sillä ei ole karvanlähtö, suojaan sohvan nyt varmuuden vuoksi koiran pyyhkeellä. Sitten Iphone alkoi piristä, mun vakioherätys kirkkoon menoon; nyt ei mennä kirkkoon vaan lähdetään kohti Puolaa.

Täytyy laittaa kaikenlaisia välietappeja navigaattoriin, kun en halua oikaista Valko-Venäjän kautta, kun siellä on kaikenlaisia ehtoja koirien maahantuontiin.

Tarkistin öljyn kuten auton omistaja ehdotti 1000 km:n välien, oli ok.

Nyt olen Puolan puolella, muutama kilometri rajalta, mistä löytyi lähinnä rekkakuskien tarpeisiin sosiaalitiloja ja se Wifi.  Täällä on miesten maailmassa huomattavasti luontevampi olla tuommoisen Vahtikoiran kanssa kuin aivan yksin. Istumme maassa kahvilarakennuksen takana varjossa, autossa on päivisin aika lämmintä, 30 astetta, mutta Lennu on löytänyt istumapaikakseen sen yhden kohdan autossa, missä tuulettimet puhaltavat viileämpää ilmaa kaulalle ja selkään, joten olemme kyllä pärjänneet aivan hyvin,  Lennu kävi äsken uimassakin,  sillä on pitemmän aikaa parempi fiilis, kun masu on märkä ja viileä.

No comments: