Sunday, April 22, 2012

Vielä valmisteluja

Nyt on ostettu Lennulle suuri muonasäkki ja mulle vähän tonnikala- ja jerkysäilykkeitä alkumatkaa varten. Ja lisäksi 10 litran muovikanisteri juomavedelle ja toinen, suljettava muoviämpäri, jonka aluksi täytän juomavedellä ja jossa myöhemmin voin pestä pyykkiä. Muistan elävästi Steinbeckin kirjan Travels with Charlie, missä hän kuvaa automatkaa isovillakoira Charlien kanssa. Hän huomasi, että pyykki tulee todella puhtaaksi kun sen pistää likoamaan suljettavaan muoviastiaan, pesuainetta sekaan ja ripustaa astian ajon ajaksi auton perälle keikkumaan ;) 

Varkaita varten hankin autoon myös rattilukon.  Vielä pitäisi päivittää navigaattoriin uudet kartat Autoliitosta tilaamieni monien ohjeiden ja karttojen lisäksi. Ja tulkita valmiiksi saksankielistä Europa Camping -opasta, sekin saatu Autoliiton kautta. Hankin Autoliitosta myös Turvajäsenyyden, jonka turvin mun pitäisi saada hinaus- ja muuta apua missä tahansa Euroopan maassa, jos jotain sattuu.

Koskahan oikein saan aikaiseksi oman autoni renkaiden vaihdon??? Tänä iltana on raamis, ei millään ehdi.  Ja huomenna kirkko ja Maaritin tapaaminen, silloinkaan ei varmaan ehdi. ;=)

No comments: