Saturday, April 21, 2012

Valmistelut jatkuvat

Lauttaliput tilattu: Tallinnaan auton kanssa torstaina 26.4. klo 10.30, paluu ke 16.5. klo 11, molempiin suuntiin lisäksi varattu suuri lemmikkihäkki Lennulle. Jos menisin omalla autolla, Lennu voisi hyvin olla sen pari tuntia autossa yksin, kun se on tottunut siihen ja mun auton peräosa on sille kuin suuri tuttu koirankoppi. Mutta vieraaseen autoon en sitä voi jättää, se voisi hyvinkin hätääntyä ja repiä auton sisustukset.

Tänään pyysin vielä auton omistajaa täyttämään Valtakirjan auton vuokraamisesta minulle, muuten en saa sitä rajan yli. Ja kysyin rattilukosta ja navigaattorista. Eviran sivuilta tarkistin, että Lennun ei pitäisi tarvita muuta kuin mikrosirun, lemmikkipassin ja rabies ja muut rokotukset menomatkalla, takaisin tullessa sen pitää ennen Suomeen tuloa saada Virosta eläinlääkäriltä ekinokookkoosi-käsittely heisimatoa vastaan, muuten ei pääse takaisin.
Täytyy muistaa ottaa lista Viron eläinlääkäreistä mukaan, siltä varalta ettei sitten kriittisellä hetkellä pääsekään nettiin.

No comments: